Skip links

Growing pure
impact

UN goals are

LEAFS Goals

World Food Programme, UNESCO, Food and Agriculture Organization, UNICEF; ook zij zien en onderstrepen de kracht van Moringa. De Miracle Tree kan fors bijdragen aan de UN Sustainable Development Goals (SDG).

LEAFS Moringa omarmt de SDG. Sterker nog, we zien ze als onze missie. Met onze farm en werkwijze dragen we bij aan 14 van de 17 SDG. Einde aan honger, gezondheid & welzijn, schoon drinkwater, herstel ecosystemen, vrouwen en mannen gelijk. Pure én grote impact.

We maken de grootste impact
op deze vier gebieden

Health impact

Moringa, the miracle tree, is veruit de voedzaamste superfood op aarde. Een weldaad voor het lichaam en de gezondheid. Voor de Kenianen, voor iedereen.

Global & sustainable impact

Biologische productie, lokale verwerking, velden vol snelgroeiende, CO2-opnemende Moringa bomen die zuurstof ervoor teruggeven. LEAFS kiest voor positieve impact op het klimaat en op de wereld.

Economic impact

Met in de toekomst meer dan 500 banen draagt LEAFS bij aan de ontwikkeling van de lokale economie in de armste regio van Kenia, Kwale County, gelegen aan de zuidkust.

Social impact

Via de LEAFS Foundation gaan wij investeren in lokale ontwikkelingsprojecten: zo steunen wij onderwijs, gezondheidszorg en voedselprogramma’s in vluchtelingenkampen.

Meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden