Skip links

Benefits of 

LEAFS for your business 

Thuis in Kenya

LEAFS is thuis in Kenia. Uiteraard omdat onze Moringa juist daar goed wortelt en groeit, maar zeker ook omdat wij er zakelijke wortels hebben. We kennen de markt en de mensen, we hebben het netwerk en de connecties. Ons voordeel is jouw voordeel, daar komt het op neer.

Westerse & Afrikaanse ervaring

‘De magische basis’: onze combinaties van westerse en Afrikaanse kennis en ervaring. Westerse kennis van biologisch kweken, Afrikaanse ervaring in Moringa kweken. Verbinding van ons westerse en Afrikaanse netwerk. Westerse managementervaring in Afrika.

Constante kwaliteit, altijd verkrijgbaar

LEAFS oogst gezondheid en impact. En dat wel 3 keer per jaar; zo gunstig is het klimaat van Kenia, zo snel groeit onze Moringa. Wat dat betekent voor jouw business? Altijd hoge kwaliteit, altijd grote volumes beschikbaar, altijd snelle levering.

Levering: voorraad in Europa

Nóg een bewuste keuze: onze voorraad staat niet in Kenia maar in Europa. Zo vermijden we onder meer inklaringsprocessen, vertragingen én onnodige transporten en kosten. Grote volumes beschikbaar, snel en zeker leveren, daar gaat het om.

Daarnaast maakt de grootste bulk één reis van Kenia naar Europa, in plaats van meerdere kleine reizen voor elke levering. Inderdaad, ook een duurzame keuze dus.

Volgens onderzoek bewezen

Bij LEAFS houden we van feiten. We laten onze Moringa continu en grondig onderzoeken. Nutriënten, voedingswaarden, kwaliteit: alles wetenschappelijk onderbouwd.

Transparante waardeketen

Productie, verwerking, distributie. LEAFS heeft alles in eigen hand; wij zijn de keten. Dat maakt elke stap beheersbaar, betrouwbaar én eerlijk. 100% garantie dat het goed zit.

Betrouwbare supply chain

Als producent zijn we altijd voorbereid op de vraag, ook bij grote volumes. En dankzij onze betrouwbare partners in de LEAFS keten is snelle levering een garantie.

Internationaal netwerk

Door jarenlange ervaring in de internationale land- en tuinbouw, heeft LEAFS een wereldwijd netwerk van kennis-, groothandel- en supply partners.

Biologisch gecertificeerd 

LEAFS productie, verwerking en productie zijn biologisch gecertificeerd. Onze farm heeft de status biologisch, ons Moringa zaad is onbehandeld en LEAFS thee en poeders zijn GMO-vrij.

Groot volume, hoge kwaliteit

100 hectare aan plantages, 2 miljoen bomen, 3 oogsten per jaar, verwerking op onze farm, 150 lokale medewerkers. Alles in huis om grote volumes te leveren, van de hoogste kwaliteit.

Meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden