Skip links

Growing pure
quality

HEALTH IMPACT

The most nutritious superfood. Ever. 

Wetenschappers zijn het eens: Moringa is de krachtigste en meest voedzame superfood ooit ontdekt. De lijst met gezondheidsvoordelen is eindeloos. Dat zit hem in de nutriënten; vitaminen, mineralen en proteïnen in opmerkelijk hoge hoeveelheden.

De westerse wereld ontdekt nu wat ze in Zuid-Afrika, India en Azië al eeuwen weten: de kracht van de Miracle Tree is ongekend.

Moringa boost het immuunsysteem, reguleert hoge bloeddruk, voedt de huid, vermindert hoofdpijn en gaat veroudering tegen. Moringa heeft het in zich, LEAFS maakt het beschikbaar voor de markt en jouw business.

Bron van kracht en gezondheid

Meer proteïnen dan in yoghurt, meer vitamine C dan in sinaasappels, meer ijzer dan in spinazie. Meer, meer, meer. Met zoveel nutriënten kan Moringa alleen maar een positieve impact hebben op het lichaam, de gezondheid en het algehele welzijn. Op vele niet-westerse continenten is de toepassing van Moringa al eeuwen meer regel dan uitzondering.

In Zuid-Afrika, India, Azië en Zuid-Amerika wordt Moringa gebruikt als traditioneel medicijn bij de meest uiteenlopende ziekten en klachten. Van astma en bronchitis tot diabetes en malaria. Van Psoriasis en gewrichtspijn tot koorts en ontstekingen. Door de rijkheid aan vitaminen, mineralen en proteïnen wordt Moringa ook ingezet om ondervoeding tegen te gaan.

Wetenschappelijke cijfers

Bij LEAFS weten we wat Moringa kan en doet. We horen het van onze mensen in Kenia, we zien het bij de mensen die onze Moringa gebruiken. Omdat wij van facts en figures houden, laten we het bovendien uitvoerig onderzoeken. Wetenschappelijke cijfers, zo weet je zeker dat LEAFS Moringa werkelijk het meest voedzame en pure supervoedsel is.

Datasheet aanvragen

Biologische productie. Check.
Hoog in nutriënten. Check.
GMO-vrij. Voedselveiligheid.
Geen kinderarbeid.
Check, check, check.

LEAFS from Kenya staat voor kwaliteit en eerlijkheid. Dat zijn geen lege woorden, maar concrete certificeringen.

Naast goed willen we ook dat LEAFS Moringa eerlijk is. Daarom doen wij alles zo puur, transparant en gezond mogelijk. Dat laten we graag controleren en bewijzen. Certificeren is dé manier om aan te tonen dat het goed zit. Goed voor LEAFS, goed voor jouw business.

Our products 

Purest of Moringa leaves and powder 

Moringa leaves

Verse blaadjes gedroogd tot een premium kwaliteit thee. Volgens ons specifieke LEAFS proces: volledig geautomatiseerd verwerkt op onze eigen farm in Kenia.

Koop in volume

Moringa powder

Het puurste poeder van fijngemalen blaadjes. Direct na de pluk verwerkt om alle nutriënten te bewaren. Klaar voor consumptie of verwerking tot pillen, capsules en food producten.

Koop in volume

Geïnteresseerd? Creëer impact met ons!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden